Over Marres Producties


Marres Producties b.v. is een klein productiehuis waar ambachtelijk televisie maken hoog in het vaandel staat. We werken met een vast team van mensen die goed op elkaar zijn ingespeeld, ieder met zijn of haar eigen specialiteiten.

Arthur Marres (1969) is als producent de spin in het web. Mooie producties maken in een positieve sfeer is zijn persoonlijke motto en drijfveer. Arthur volgde een opleiding theatermanagement in Amerika en ging vervolgens aan de slag als logistiek manager bij een Amerikaans theatergezelschap.

" Mooie producties maken in een positieve sfeer. "

Tijdens een wereldtournee kwam hij in aanraking met het vak televisie maken, een liefde die nooit meer is overgegaan.

Arthur begon zijn TV carrière bij RTL4 als producer van het kinder programma Telekids. Vervolgens maakte hij documentaires voor de KRO en was hij audiovisueel coördinator van het Nederlandse paviljoen tijdens de wereld tentoonstelling in Sevilla.

Eenmaal terug in Nederland werkte hij voor Endemol Nederland waar hij productieleider was van Koken met Sterren, Het Spijt Me en Big Diet. Hij werkte ook mee in het productieteam van Koffietijd, de 5 Uur Show en vele andere Endemolproducties.
Na ruim zeven jaar Endemol verhuisde Arthur naar zijn geliefde Brabant waar hij tien jaar producent was van TV8 Mediaprodukties.

" Altijd staat het product centraal. "

Naast de dagelijkse leiding, was hij eindverantwoordelijk voor ruim 250 producties, zowel voor Hilversum, Omroep Brabant als voor commerciële opdrachtgevers.

Na deze schat aan ervaring besloot Arthur om per 2011 een eigen productiehuis te starten met als doel: mooie producties maken, met leuke mensen, voor tevreden klanten.

Marres Producties b.v. is flexibel, eerlijk, ambachtelijk en altijd staat het product centraal.